Huligani ispred televizora

Masovna tuča navijača Reala i Juventusa, u Indoneziji!

Susreti fudbalskih velikana često se prate i na javnim mjestima ispred velikih ekrana. Tako se i u Džakarti pratila revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Real Madrida i Juventusa. 

Ipak, zavisno od vremenskih uslova prenosi ovih utakmica se u Indoneziji prate na otvorenom ili u dvoranama.

Interesantno je da je u Indoneziji dva sata poslije ponoći kada je u Madridu 9 uveče. Ipak, to nije spriječilo navijače da se okupe u velikom broju da bi gledali duel između Real Madrida i Juventusa.

Azijati su naklonjeni bojama evropskih klubova sve više i više, a na kraju je došlo i do masovne tuče koju možete pogledati u narednom prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.