Bivši saigrači iz West Hama

Nekad se borili za opstanak, sada za trofej Lige prvaka

Prije devet godina, West Ham se u engleskoj Premier ligi grčevito borio za opstanak, iako je imao i više nego respektabilan tim.

Tada su za londonski tim nastupali Carlos Tevez i Javier Mascherano, koji su kasnije postali velike zvijezde evropskog i svjetskog fudbala.

Barcelona i Juventus će se u Berlinu boriti za pehar Lige prvaka, a na suprotnim stranama će se naći dva Argentinca koji će ovoga puta imati potpuno drugačije ambicije.

Tevezu i Mascheranu više nije prioritet opstati u Premiershipu, već osvojiti najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.