Trener Mladosti ne krije optimizam

Kapo: Možemo u Premijer ligu, sve je u našim rukama

Derbi kola u 26. kolu Prve lige Federacije BiH odigrali su Mladost i Bratstvo, a domaćin je na kraju bio uspješniji i slavio s minimalnih 1:0. 

Trener Nijaz Kapo nakon susreta nije krio zadovoljstvo zbog važnog trijumfa, te je naglasio optimizam po pitanju plasmana u BHT Premijer ligu BiH. 

"Iskreno, ja sam prezadovoljan sa pobjedom protiv Bratstva. Moji igrači su odigrali dosta dobro, naročito u drugom poluvremenu, ali smatram da moramo dodatno poraditi na realizaciji. Nije nam bilo lako protiv Bratstva, jer su se dobro suprostavili i uspjeli su nekoliko puta zaprijetiti našem golu", kazao je Kapo za SportSport.ba.

Mladost nakon nekompletiranog 26. kola zauzima lidersku poziciju i ima tri boda više u odnosu na drugoplasiranu Budućnost. 

"Optimističan sam, sve je u našim rukama. Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola i učinit ćemo sve da zadržimo prvu poziciju i obradujemo naše navijače. Smatram da imamo kvalitet za to."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.