Mladost osvojila bod u Bihaću

Remi u Bihaću

Mladost osvojila bod u Bihaću

Midhat Šljivak

Jedinstvo je u 25. kolu Prve lige FBiH u Bihaću dočekalo lidera prvenstva Mladost Doboj Kaknja, a na kraju pobjednika nije bilo, 1:1.

Prvo poluvrijeme u Bihaću nije donijelo golove. Prilika je bilo uz nešto grublju igru, ali su mreže mirovale. 

Međutim, nastavak donosi nešto više uzbuđenja i konačno pogotke. Gosti su poveli u 58. minuti preko Idriza Džafića nakon lijepe akcije, ali do pobjede nisu mogli.

Ipak, radost tima iz Doboj Kaknja je kratko trajala, jer je već u narednom napadu domaći tim preko Gorana Markovića izjednačio rezultat na 1:1.

Do kraja promjene rezultata nije bilo, a Mladost je osvojila važan bod u borbi za Premijer ligu.

Prva liga FBiH, 25. kolo:

Jedinstvo - Mladost 1:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo: Abdihodžić, Šiljeg, Sinanović, Dizdarić, Mijatović, Topić, Milenković, J.Abdihodžić, Marković, Rovčanin, Kovačević

Mladost: Hinović, Gačan, Hasanović, Durmić, Dilaver, Šišić, Hrelja, Rizvanović, Džafić, Savić, Isaković

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti