Netrpeljivost dvije zvijezde Reala

Ronaldo Baleu greške zamjera i na treningu

Nakon eliminacije iz Lige šampiona i situacije u kojoj Real Madrid sezonu najvjerovatnije završiti bez ijednog od tri najznačajnija trofeja, atmosfera u taboru Kraljeva je prilično napeta.

To se moglo primijetiti i na jučerašnjem treningu Reala uoči gostovanja u Barceloni kod Espanyola u pretposljednjem kolu Primere.

Da Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, dvojica najskupljih fudbalera Reala i svijeta, nisu u posebno dobrim odnosima poznato je već odavno. Tokom sezone imali su nekoliko verbalnih okršaja na otvorenoj sceni, a detalj s jučerašnje treninga pokazuje kako se situacije nije primirila. 

Čak štaviše, Ronaldo se sada ljuti na Balea čak i kada krivo doda loptu na treningu.

Prilikom igranja "ševe" Bale je nezgodno dodao jednu loptu Ronaldu, ovaj ju je izgubio pa sav ljutit pao na koljeno i potom pogledom prostrijelio Velšanina, koji nije bio ni svjestan kakvu "kardinalnu grešku" napravio.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.