Tursko-njemačka glumica

Cura nehotično otkrila novu destinaciju Gundogana

Ilkay Gundogan odbio je potpisati novi ugovor sa Borussijom Dortmund, a borbu za njegove usluge već neko vrijeme Manchester United.

Čini se da je objava njegove djevojke na društvenoj mreži Instagram bila dovoljna engleskim i španskim novinarima da "zaključe trakavicu".

Naime, tursko-njemačka glumica Sila Sahin pokazala je fotografiju gdje čeka let za Manchester, a ispod slike napisala je: "Gdje sam to ja" i tako nehotično otkrila narednu destinaciju Ilkaja Gundogana. 

Vrijedi istaći da je za Gundogana veliki interes pokazala i Barcelona. Iako se katalonski tim još uvijek nije oglasio, Mundo Deportivo tvrdi da je njemački reprezentativac prošao ljekarski pregled Barceloni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.