Iako ga želi Real Madrid

Van Gaal: Vjerujem da će De Gea ostati u Unitedu

Louis van Gaal vjeruje da će David de Gea i naredne sezone stajati na golu Manchester Unitedu.

Španski golman iza sebe ima odličnu sezonu i za njegove usluge najviše je zainteresovan Real Madrid, ali Van Gaal je na konferenciji za medije naglasio da De Gea nije spakovao kofere.

"Vjerujem da će De Gea ostati u klubu. Želim da on brani na utakmici protiv Hull Cityja, jer je neophodno da na teren izvedem najjači sastav", kazao je Van Gaal. 

Manchester United sezonu u Premiershipu će okončati na četvrtom mjestu, a posljednji ovosezonski susret će odigrati protiv Hull Cityja.

"Uvijek imamo isti pristup utakmici. Moramo da odbranimo svoj imidž i da damo sve od sebe u predstojećem meču", zaključio je trener Manchester Uniteda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.