Na revanš susretu finala Kupa BiH

Policija morala intervenisati na Koševu

Fudbaleri Olimpica su se nakon boljeg izvođenja penala u revanš susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine okitili prvom historijskom titulom.

Ipak, sarajevska publika koje je danas prisustvvovala susretu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" nije totalno mirovala. 

Kada su igrači Širokog Brijega krenuli po svoje medalje publika se uzbudila, skandirala je ime Vedrana Puljića, navijača FK Sarajevo koji je ubijen u već poznatim dešavanjima od prije par godina ispred stadiona Pecara.

Pored verbalnih uvreda s tribina je poletjelo i nekoliko predmeta prema gostujućim fudbalerima, nakon čega su pripadnici policije morali intervenisati i navijače udaljiti od ograde koja ih je dijelila od igrača Širokog Brijega.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.