Brazilac u Portu

Porto otkupio Casemira od Real Madrida

Porto je na svojoj službenoj stranici potvrdio kako će brazilski fudbaler Casemiro i budućnosti nastupati na popularnom Estádio do Dragão.

Casemiro je protekle sezone nastupao za Porto kao posuđen igrač Real Madrida, ali je "kraljevski klub" zadržao pravo da ga u svoje redove vrati za 7,5 miliona eura.

Podsjećamo, brazilski reprezentativac je u Real Madrid bio dospio 2013. godine iz Sao Paula, no pravu šansu nije dobio i zbog toga je svoje nastupe bilježio u dresu druge momčadi. Sjajni nastupi u Portu osigurali su mu mjesto na spisku za predstojeći Copa America u Čileu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.