Najbolja teniserka svijeta je trenutno u vezi s trenerom

Svi momci Serene Williams

A. Haznadarević

Kada ste jedna od najuspješnijih teniserki u kompletnoj historiji ovoga sporta, i uz to spadate među najbogatije sportiste na svijetu, veoma je teško pronaći muškarca koji bi vam parirao i koji u mnogo toga ne bi bio podređen u vezi. Zanimljivo, ali slavna Amerikanka Serena Williams, očigledno ne pati od toga da njeni partneri moraju biti muškarci koji su u samom centru pažnje po maksimalnom profesionalnom uspjehu i svojim fizičkim atributima.

Patrick Mouratoglu

Aktuelni partner slavne teniserke, 44-godišnji je trener tenisa Patrick Mouratoglu. Francuz je grčkog porijekla, koji od 1996. godine posjeduje sopstvenu tenisku akademiju. Williamsova ga je angažovala kao trenera nakon French opena 2012. godine, a vjeruje se da su njih dvoje stupili u vezu ubrzo nakon njenog raskida teniserom Grigorom Dimitrovom.

Grigor Dimitrov

Mladi bugarski teniser Grigor Dimitrov, momak je s kojim je Serena Williams bila u vezi tokom 2012. godine. Zanimljivo je to što je Bugarina prethodno trenirao niko drugi do Patricka Mouratoglua, ali i to da je Dimitrov osoba koja je još više zaoštrila rivalitet između Serene Williams i Marije Sharapove, budući da je nakon nje stupio u vezu upravo s Ruskinjom.

Common

Teniserka i reper poznat pod pseudonimom Common, također su se u javnosti pojavljivali zajedno, a prema tvrdnjama osoba koje ih poznaju, njihova veza je završena zbog same radoholičarske prirode kakvu imaju oboje, a zbog koje su bili u prilici da se jako rijetko viđaju.

Amar'e Stoudemire

Reklo bi se da je košarkaš Dallas Mavericksa Amar'e Stoudemire, fizički bio vjerovatno i najkompatibilniji partner snažnoj Sereni Williams. S ovim 208 cm visokim i 111 kilograma teškim košarkašem, slavna teniserka je bila u vezi tokom 2010. godine.

Jackie Long

Jedan od glumaca s kojim je prva teniserka svijeta bila u vezi je Jackie Long, a prema tabloidima veza im je trajala od 2007. do početka 2008. godine. Nema sumnje da su i ovdje razlike u profesionalnim uspjesima bile ogromne, znajući da Long nije došao do toga da postane jedan od glumaca iz samog vrha svjetske kinematografije, dok je Serena trenutno u borbi za svoj ni manje ni više nego 20 Gran Slam naslov.

Brett Ratner

U periodu od 2004. do 2006. godine, već odavno najbolja teniserka svijeta, pored sebe je imala uspješnog režisera Bretta Ratnera. On je inače poznat po režiranju ostvarenja X-Men, Horrible Bosses, Prison Break i drugih, a prekid sa Serenom Williams je navodno bio rezultat cijele sedmice partijanja u New Yorku sa P Diddyjem, Jay-Zjem i Jermaineom Duprilom.

Keyshawn Johnson

Nekadašnja velika zvijezda NFL-a i prvi pick drafta 1996. godine Keyshawn Johnson, viđan je u društvu Serene Williams sada već davne 2002. i 2003. godine, i to ubrzo nakon što se razveo od supruge. Iako je jednom prilikom za ESPN rekao da su njih dvoje "samo prijatelji", u žutoj štampi je pisano da su zajedno proslavili i njegovu veliku pobjedu u Super Bowlu 2003. godine.

Colin Farrell

Iako se ne zna da li su uopšte bili u vezi, Serena Williams i slavni glumac Colin Farrell su zajedničkim pojavama u javnosti 2006. godine postali jedna od top tema tabloida, koji su kao što to i obično biva, njihova druženja iskoristili za intrigiranje javnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.