Veznjak Mladosti

Savić: Imali smo više želje, zasluženo smo u Premijer ligi

Iskusni Srđan Savić, koji je svojevremeno branio boje višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka Željezničara, jedan je od najzaslužnijih za plasman Mladosti iz Doboja kod Kaknja u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

"Bio je pravi derbi, stvarno dobra i teška utakmica. GOŠK se pokazao kao vrlo dobra ekipa, ali ipak mi smo imali više želje i pokazali smo da zaslužujemo ulazak u Premijer ligu i da smo najbolja ekipa u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine", za SportSport.ba je izjavio Savić.

Da li je bilo teško vratiti se nakon vodstva GOŠK-a?

"Nije i jeste. Znali smo šta želimo, a to je bila pobjeda. Brzo smo dali gol za izjednačenje, a ostalo je bilo i sreća i naša rutina", zaključio je Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.