Hasić: Presretni smo, jedva čekamo Premijer ligu

Mladost u Premijer ligi

Hasić: Presretni smo, jedva čekamo Premijer ligu

Edmir Škorić

Mladost iz Doboja pored Kaknja uspjela je da izbori prvi nastup u Premijer ligi BiH.

Mladost je pobjedom nad GOŠK-om (2:1) stigla do prvog mjesta u posljednjem kolu 1. lige FBiH, pa će naredne godine igrati protiv Željezničara, Sarajeva, Čelika, Veleža, Slobode, Zrinjskog…

“Hvala mojim suigračima na odlično odrađenoj sezoni i na velikom uspjehu. Mali klub postao je veliki šampion!”, poručuje veznjak Mladosti Šerif Hasić, te nastavlja:

“Presretan sam. Ovo je veliki dan za sve nas. Borili smo se za Premijer ligu i sada smo uspjeli. Hvala vjernoj Crvenoj legiji, sjajnim navijačima koji su nas bodrili i kada nije išlo najbolje”.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svjestan je Hasić da ekipa Mladosti neće moći lako u Premijer ligi, posebno zbog činjenice da će se liga skraćivati, pa će biti daleko teže zadržati status premijerligaša.

“Svjesni smo svih tih problema, ali ne trebamo sada o tome da razmišljamo. Najvažnije je da ostanemo na okupu, da se još pojačamo i da igramo kako možemo i znamo. Bit će čast igrati protiv velikana bh. nogometa. Uradit ćemo sve da naši navijači i u Premijer ligi slave pobjede”, istakao je Hasić na kraju.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.