Hernandez: Mislim da ću dobiti šansu u Unitedu

Edmir Škorić

Javier Hernandez nada se da će dobiti novu šansu u Manchester Unitedu.

Hernandeza je United početkom sezone poslao u Real Madrid na posudbu. Meksikanac je u 31 utakmicu za Kraljeve postigao osam golova i sada će se vjerovatno vratiti na Old Trafford.

“Kada sam odlazio, bile su drugačije okolnosti. Van Gaal je stigao i želio je da ‘sredi’ igrački kadar, te da ga smanji jer je bio fokus samo na domaće prvenstvo”, kazao je Hernandez, dodavši:

“Sada se situacija promijenila. Klub će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, bit će puno više utakmica i puno više mogućnosti. Mislim da ću dobiti novu šansu u Unitedu”.

Hernandez je u za Crvene vragove odigrao 102 utakmice, te je postigao i 37 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.