Gdje će karijeru nastaviti bh. reprezentativac?

Slobodna Dalmacija: Hajduk više ne računa na Vršajevića

Adnan Beganović

Hajduk iz Splita večeras će početi s pripremama za narednu sezonu u kojoj boje ovog kluba neće braniti bosanskohercegovački reprezentativac Avdija Vršajević.

Novi trener Hajduka, Damir Burić, večeras će sa saradnicima po prvi put voditi trening na pomoćnom poljudskom travnjaku, a nakon sedam dana testiranja i treninga u Splitu, Hajduk će 15. juna otputovati u Sloveniju, dok će završni dio priprema biti odrađen u Austriji.

Na večerašnjem treningu neće biti nekoliko fudbalera koji su u prošloj sezoni branili boje splitskog kluba. Između ostalog na prvom treningu se neće pojaviti Maloča, Gotal, Ranilović, Vršajević, Vasilj, Vuković, te Džoni i Tomičić koji su bili na posudbi, kao i Jozinović kojem je istekao ugovor.

No, ovi fudbaleri neće propustiti samo večerašnji trening, odnosno kako piše Slobodna Dalmacija, Hajduk više ne računa na ove igrače i sa istim će se razići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.