Pronašli se u kultnoj seriji

Avdija Vršajević i saigrači u ulogama "Otpisanih"

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Avdija Vršajević našao se na izlaznim vratima splitskog Hajduka.

Svoj novi status u klubu sa Poljuda Zmaj je najbolje opisao fotografijom iz kultne televizijske serije "Otpisani" koju je objavio na svom Instagram profilu. 

Njom je aludirao kako na sebe tako i na svoje saigrače koje je Hajduk otpisao, odnosno na koje u Poljudu više ne računaju.

Ovu šalu bh. reprezentativca pojedini nisu najbolje shvatili, što je kasnije izazvalo raspravu. U svojoj izjavi za hrvatske medije je objasnio o čemu se ustvari radi.

"Ne znam ko je to mogao dovesti u kontekst provokacije? Nema tu ništa uvredljivo. Mi smo otpisani i šta je tu nejasno? Meni je Hajduk vrh karijere i ja sam sretan što sam u Hajduku proveo pune tri godine. I dalje bih se borio svim srcem za Hajduk, jer, rekoh, on je za mene vrh! A ovaj plakat, pa to je mala zezancija. Hajduk je meni puno više dao, a sad su me otpisali", rekao je Vršajević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.