Španac priznao

Mata: Iskreno, jako bih volio da Chicharito ostane u Unitedu

Španski reprezentativac Juan Mata istakao je za engleske medije da bi volio naredne sezone igrati za Javierom Hernandezom.

"Iskreno, volio bih da chicharito ostane u Unitedu. On pripada Old Traffordu i mislim da je sjajan napadač, ali i odličan momak. Jedan je od onih koji su me najbolje prihvatili kada sam stigao i bila bi mi čast ponovo dijeliti svlačionicu sa njim", rekao je Mata, te dodao:

"Osim ljudskih kvaliteta, pokazao je da je sjajan igrač jer je postizao golove za svaki klub u kojem je igrao. Veoma je pametan napadač".

Chicharito je prošlu sezonu proveo na posudbi u Real Madridu, za koji je nastupio u 33 utakmice. Sezonu je završio sa po sedam pogodaka i asistencija na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.