Calderon otkrio

"Ramos želi u United i to više nije stvar novca"

Edmir Škorić

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon tvrdi da Sergio Ramos želi da ide u Manchester United.

Sve su učestalije glasine o Ramosovom napuštanju Reala zbog toga što mu klub ne da primanja koja on želi, a to je 10 miliona eura po sezoni.

Manchester United je spreman da kupi Ramosa i Calderon vjeruje da igrač želi da ode na Old Trafford.

“Znam da je Sergio rekao generalnom menadžeru da sasluša ponude Uniteda. On želi da ide u Manchester”, kazao je Calderon za BBC Sport, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Stvari su loše. Kako vrijeme protiče, stvari su sve gore, a ne bolje. Više to nije pitanje novca. To je nedostatak naklonosti igraču koji je osjećao Real Madrid”.

Ramos je u Real došao iz Seville 2005. godine i doista je puno toga dao Kraljevima, s kojima je osvojio sve što se moglo osvojiti. Ali negdje je puklo…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.