Igrao i Hodžić

Gojak strijelac u pobjedi Dinama nad Vardarom

Dinamo je u trećoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji upisao sigurnu pobjedu protiv Vardara, a rezultat susreta glasio je 4:1.

Modri su zahvaljujući golovima Soudanija i Fernandesa na odmor odnijeli prednost od 2:1, da bi u nastavku stvorili još više prilika i na kraju došli do zaslužene pobjede.

Za treći pogodak pobrinuo se Gojak u 90. minuti susreta, kada je došao na rub kaznenog prostora i lijevom nogom pogodio sami ugao. Dinamo nije stao, a stalne prijetnje pred golom Vardara rezultirale su autogolom Najdoskog za konačnih 4:1. 

Na kraju dodajmo da je za Dinamo u današnjem susretu nastupio i Armin Hodžić. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo: Eduardo (od 40. Ježina), Pinto, Šimunović, Taravel, Pivarić - Ademi, Pamić - Soudani, Rog, Fernandes - Hodžić; drugo poluvrijeme: Ježina (od 81. Mikulić) – Matel, Benković, Musa, Barišić – Machado, Goncalo – Olmo, Gojak (od 115. Pinto), Cekici - Pjaca

Vardar: Pačovski - Mijuškovič, Grnčarov, Gligorov, Grozdanoski - Nikolov, Felipe - Hambardzumyain, Ivanovski, Velkoski – Blaževski (još su igrali: Pavlovič, Popov, Spirovski, Asani, Petkovski, Stojkov, Temelkov, Najdoski, Brdarovski)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti