Mostarci trenirali pod Bijelim Brijegom

U Zrinjskom optimistični pred uzvrat protiv Širaka

Dino Kurbegović

Nogometaši Zrinjskog iz Mostara večeras su odradili trening na stadionu pod Bijelim Brijegom. 

Nakon poraza u Armeniji i povratka sa dalekog puta, jučer su izabranici Vinka Marinovića odigrali prijateljsku utakmicu protiv ekipe GOŠK-a, istina u kombinovanom sastavu, ali pobjedom rezultatom 5:1 poboljšala se atmosfera nakon negativnog rezultata protiv Širaka u prvoj utakmici.

Portal SportSport.ba prisustvovao je večerašnjem treningu popularnih "Plemića", a ono što smo saznali od stručnog štaba i igrača jeste da su svi uvjereni da se može nadoknaditi rezultat od dva gola prednosti za Širak. Zrinjski je imao puno nesreće u prvoj utakmici, ali uvjereni su da će u četvrtak uz veliku podršku navijača nadoknaditi deficit iz prve utakmice, te uz malo sreće proći u naredni krug takmičenja.

Pozitivne vijesti za Vinka Marinovića jesu da će vjerovatno u četvrtak moći računati na sve nogometaše uključujući i Jasmina Mešanovića, te Gorana Zakarića, koji nisu nastupili u prvoj utakmici. Obojica igrača su večeras trenirala zajedno sa ekipom, te će vjerovatno u četvrtak biti u sastavku, koji će od prve minute jurišati na gol gostiju iz Armenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.