Dodatno se šminkaju svlačionice

Stadion i teren Pod Bijelim brijegom spremni za Evropu

Dino Kurbegović

Nogometaši Zrinjskog u četvrtak će na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekati armenski Širak u okviru uzvrata prvog pretkola Evropske lige.

Proteklih dana u Mostaru su velike vrućine, tako se najavljuje i u četvrtak pa ćemo vidjeti ko će se bolje snaći u zaista teškim uslovima za igru. Ono što je sigurno, da kada je u pitanju travnjak stadiona, te sve ostalo počev od svlačionica, koje su se proteklih dana dodatno šminkale, stadion Pod Bijelim brijegom i teren spremni su za jednu utakmicu Evropske lige.

Domaćini očekuju veliku podršku navijača s tribina, kako bi igrači Zrinjskog nadoknadili rezultatski deficit od dva gola zaostatka, te prošli u drugo pretkolo Evropske lige.

Kako to izgleda stadion Pod Bijelim brijegom pogledajte u našoj fotogaleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.