Zbog sukoba s redarom

Priveden otac igrača Hajduka

Edmir Škorić

Otac Hajdukovog igrača Andrije Balića priveden je odmah nakon večerašnje utakmice.

Hajduk je sa 6:2 slavio protiv Silame Kaleva i tako se plasirao u drugo pretkolo Evropske lige. Za neke, poput mladog Andrije, ova utakmica nije prošla toliko dobro.

Dalmatinski portal je javio kako je Andrijin otac Ivica priveden nakon utakmice zbog verbalnog sukoba s redarom.

Ne zna se još što se to dogodilo, no nezvanične informacije kažu kako je neko od igrača nakon utakmice napucao loptu koja je pala baš u ruke Ivici Baliću, koji je valjda htio da zadrži loptu za uspomenu, jer je njegov sin postigao prvijenac u Evropi, ali redar je agresivno krenuo prema njemu.

Policija je morala reagovati, pa je Ivicu izvela sa stadiona. Sada se u porodici Baić nadaju da će Andrijin otac brzo napustiti policiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.