Trener Ferencvaroša

Doll poručio navijačima: Podržite nas protiv Željezničara

Trener Ferencvaroša Thomas Doll bio je zadovoljan partijom svojih fudbalera u dvomeču protiv Go Ahead Eaglesa, u kojem je mađarski tim sa ukupnih 5:2 izborio plasman u drugo pretkolo.

Ferencvaroš je sinoć na svojoj Groupama Areni upisao siguran trijumf rezultatom 4:1, a nakon utakmice Doll je poručio:

"Utakmica se odvijala onako kako smo i planirali. Rezultat 1:1 iz prve utakmice je bio opasan i nismo smjeli prvi primiti gol, jer bi onda imali veoma zahtjevan posao. Na poluvremenu smo vodili sa 3:0 i već tada smo znali da smo završili posao, ali smo u nekim situacijama mogli i bolje reagovati u napadu. Imali smo visok posjed lopte i bili uspješniji u mnogim situacijama jedan na jedan. Sve u svemu, zadovoljan sam", rekao je Thomas Doll.

Ferencvaroš je sinoć igrao pred praznim tribinama zbog zabrane koju mu je izrekla UEFA. Već u narednom pretkolu protiv našeg predstavnika, tribine ovog veoma lijepog stadiona će biti otvorene za sve navijače mađarskog kluba.

"Naredne sedmice nas očekuje meč protiv Željezničara. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače na stadopm. Trebat će im njihova podrška", riječi su Dolla, nekadašnjeg trenera HSV-a i Borussije Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.