Francuski prvak sve jači

Di Maria sve bliže PSG-u, čeka se dogovor klubova

Adnan Beganović

Sjajni argentinski fudbaler Angel Di Maria u narednih par dana mogao bi napustiti redove Manchester Uniteda.

U posljednjih nekoliko dana mnogo se u inostranim medijima pisalo o Di Marijinom odlasku iz Uniteda, a sve je izvjesnije da će se to i desiti.

Za sjajnog argentinskog reprezentativca jako je zainteresiran francuski prvak PSG, koji ga svim silama želi dovesti u svoje redove.

Di Marija i PSG su navodno dogovorili sve uslove za potpisivanje ugovora, tako da je do realizacije transfera ostako još samo da klubovi postignu dogovor.

I tu je, prema pisanju inostranih medija sve gotovo, odnosno PSG je ponudio Manchester Unitedu 42.8 miliona funti i čelnici engleskog kluba su zadovoljni ponuđenim, pa bi transfer uskoro trebao biti ozvaničen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.