FOTO: Klix.ba

Rođeni jači za Merzića i Čadikovskog

Velež predstavio dva nova pojačanja

FK Velež je danas predstavio dvojicu novih igrača koji će pojačati konkurenciju u timu za predstojeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Riječ je o Samiru Merziću, bivšem fudbaleru Veleža koji je posljednjih šest mjeseci proveo u Norveškoj, i Draganu Čadikovskom, bivšem reprezentativcu Makedonije.

"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni", rekao je Čadikovski.

"Velež je moj klub i drago mi je što sam se vratio. Praktično nastavljam tamo gdje sam stao prije pola godine", riječi su Samira Merzića.

Osim toga, Velež je danas produžio saradnju sa Hepokom koji će i u naredne dvije godine biti generalni sponzor mostarskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.