Foto: EPA

Bale ne dodaje loptu

Ronaldo ponovo ljut na Balea

Midhat Šljivak

Real Madrid je na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama poražen od Rome nakon izvođenja penala.

Tim Rafe Beniteza je krenuo u utakmicu s Cristianom Ronaldom u vrhu napada, dok je klasični napadač Karim Benzema ostao na klupi.

Ronaldo je imao ulogu "devetke", ali do gola nije mogao. Igrao je Portugalac prvih 45 minuta, te je u tom periodu uspio da se naljuti na Garetha Balea.

Razlog je ponovo isti kao i nekoliko puta tijekom prošle sezone. Velšanin je bio pomalo sebičan u određenim trenucima, što je zasmetalo Ronaldu.

Cristiano je u jednom trenutku iskazao očito nezadovoljstvo. Vikao je, tražio je loptu od Balea, ali mu je ovaj nije dodao.

Nije dobro počelo po Real s Rafom Benitezom, a ključni su u ovoj utakmici bili penali, koje je Roma bolje izvodila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.