Ibrahimović bi "možda" napustio Inter

Najbolji fudbaler prvaka Italije, milanskog Intera, švedski napadač bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović dao je izjavu kojom stvara prostor mogućem odlasku sa San Sira.

- Da li bih morao otići u neki drugi klub kako bi osvojio Ligu prvaka? Mogao bih osvojiti to takmičenje u Interu, ali možda i u nekoj drugoj ekipi, izjavio je Zlatan za Canal Plus.

Ove sezone je Inter u Ligi prvaka dogurao do osmine finala, ali nije mogao dalje preko Manchester Uniteda. Opet je izostao golgeterski učinak Ibrahimovića, koji u 16 utakmica igranih u nokaut-fazi Lige prvaka u dresovima Ajaxa, Juventusa i Intera (2003-2009. godine) nikada nije uspio zabiti ni jedan gol!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.