Hadžić napušta Sturm?

Sturm prodaje Hadžića, cijena 500.000 eura

Anel Hadžić bi nakon dvije sezone mogao napustiti redove Sturma iz Graca, javljaju austrijski mediji.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine je prošlosedmičnu utakmicu protiv Admire (1:1) odgledao s klupe za rezervne igrače, što je dodatno probudilo špekulacije da su njegovi dani u Gracu odbrojani.

Obzirom da Hadžiću ugovor sa Sturmom ističe naredne sezone, čelnici austrijskog kluba već su počeli razmišljati o njegovoj prodaji u ovom prijelaznom roku. Među klubovima koji su zainteresovani za Hadžića spominje se nekoliko italijanskih klubova, a potencijalni kupac za eventualni transfer će morati izdvojiti svotu od 500.000 eura. 

Vezni fudbaler našeg nacionalnog tima nije imao što reći na pisanja austrijskih medija i trenutno je skoncentrisan isključivo na novu sezonu u Tipico Bundesligi. 

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

"Prvi put čujem da sam na prodaju. Ja sam produžio ugovor sa Sturmom i ne krijem da želim ostati još godinu dana", izjavio je Hadžić.

Na kraju dodajmo da je Hadžić prošle sedmice postigao sjajan pogodak u prijateljskom meču između Sturma iz Bešiktaša. Sturm je slavio sa 2:0, a za drugi pogodak pobrinuo se igrač bh. porijekla Danijel Klarić.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.