Kahn spreman

Kahne ide u Rusiju Sagnol kažnjen

M. Maksimović

Kapiten Bayerna Oliver Kahn bit će spreman za revanš susret polufinala kupa UEFA protiv Zenita u Sankt Petersburgu u četvrtak, rekao je trener Bavaraca Ottmar Hitzfeld...

Kahn je zbog problema sa leđima napustio teren u prvoj utakmici protiv Zenita, a nije branio niti u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju protiv Stuttgarta. I dok Kahn kofere sprema, Willy Sagnol ih rasprema jer neće putovati u Rusiju.

Reprezentativac Francuske je kažnjen zato što je kritikovao Hitzfeldovu odluku da ga protiv Stuttgarta postavi u vezni red umjesto na njegovu standardnu poziciju na desnom beku. Sagnol se prema Hitzfeldovu priznanju već dva puta izvinuo zbog svojih komentara, ali mu to nije pomoglo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.