Novo pojačanje za Plemiće

Ivan Peko dvije godine u Zrinjskom

HŠK Zrinjski će u nastavku sezone biti jači za još jedno pojačanje, kojim su Mostarci definitivno istakli ozbiljnu kandidaturu za borbu za naslov.

Novi igrač Zrinjskog je Ivan Peko, koji je sa klubom u kojem je ponikao potpisao dvogodišnji ugovor. Peko je u karijeri nastupao još i za Dinamo i Lokomotivu, a njegov posljednji klub je bio Široki Brijeg.

Peko igra na poziciji desnog krila i očekuje se da uskoro bude u konkurenciji za ekipu. Ovaj 25-godišnji ofanzivac je u dosadašnjoj karijeri postigao 28 utakmica u Premijer ligi, a postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.