Remi u Zenici, pobjeda Plemića u Zvorniku

Remi Mladosti i Slavije, Zrinjski slavio u Zvorniku

Midhat Šljivak

Fudbaleri Mladosti iz Doboj Kaknja i Slavije remizirali su (1:1) u susretu drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mladost je u prvom poluvremenu bila bolji rival. Imali su dosta prilika za postizanje pogotka, redale su se prilike pred golom Slavije, ali lopta jednostavno nije htjela u gol.

Nastavak susreta donosi ponovo jako dobru utakmicu, a šok za domaće navijače uslijedio je u 55. minuti kada je Damir Rovčanin pogodio za vodstvo Slavije.

Ipak, radost gostiju trajala je samo tri minute. Haris Dilaver je pogodio za veliko oduševljenje i poravnanje rezultata na 1:1.

Do kraja je Mladost bila konkretnija. Međutim, golova nije bilo, te je ostalo 1:1.

Zrinjski je Zvorniku savladao Drinu s 1:0...

Jedini gol na meču postignut je u 81. minuti. Iako su Plemići igrali s igračem manje, Neven Laštro je pogodio za veliku pobjedu Zrinjskog.

Premijer liga BiH:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost - Slavija 1:1

Drina - Zrinjski 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.