Brazilac postigao još golova

Wagneru prigodni pokloni, a on se odužio s dva gola

Edmir Škorić

Brazilski napadač Wagner postigao je večeras 101. i 102. gol u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Wagner je u drugoj minuti susreta drugog kola Premijer lige između Širokog i Viteza postigao pogodak i doveo svoj tim u vodstvo od 1:0. Kasnije je postigao i gol za 3:0, nakon što je Menalo povisio na 2:0.

Bili su to njegovi 101. i 102. pogodak u elitnom društvu bh. nogometa, a upravo pred početak ove utakmice Brazilac je dobio prigodne poklone i dres sa brojem 100.

Podsjećamo da je u meču protiv Travnika postigao jubilarni 100. gol na premijerligaškim terenima.

Iako je u kasnim godinama, Wagner slovi za najboljeg igrača Premijer lige, a upravu tu nagradu dodijelio mu je Nogometni savez naše zemlje za proteklu sezonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti