Sve bliže odlasku iz Reala

Pepeu odbrojani dani u Realu?

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac Pepe mogao bi da napusti Real Madrid.

Sport piše da je Pepe sve bliže odluci da ode iz Reala, u koji je za 30 miliona eura 2007. godine stigao iz porta.

Ovo je završna godina njegovog ugovora s Kraljevima i kako je Real zadržao Sergija Ramosa, a Raphael Varane sve bolji, Pepea bi mogla dočekati sudbina Ikera Casillasa.

Osim toga, Real je nedavno doveo mladog stopera Jesusa Valleja (19) i sve ukazuje na to da će se čelnici Reala zahvaliti Pepeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pepe je karijeru počeo u Maritimu, a u Portu je igrao od 2004. do 2007. godine.  Za Real je upisao skoro 200 nastupa i postigao 10 golova. Vrijedni trofeji u nejgovoj karijeri su Liga prvaka s Realom, evropski Superkup s istim klubom, dva naslova Primere, dva naslova u Portugalu…

Kada govorimo o pojedinačnim priznanjima, Pepe je u sezoni 2013/14 bio izabran u najbolji tim Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.