Mladi Alli nadmudrio Hrvata

Modrić je majstor, ali se i njemu 'omaklo'

Real Madrid je u sklopu Audi Cupa rezultatom 2:0 savladao Tottenham u Munchenu, a meč je obilježila i zanimljiva situacija iz prvog poluvremena, kada su se u duelu našli Luka Modrić i Dele Alli, mladi vezni fudbaler Tottenhama.

Omladinski reprezentativac Engleske je 'prodao' sjajan lažnjak Modriću, kojem je nonšalantno probacio loptu kroz noge. S obzirom da je Luka zaista veliki majstor, 19-godišnji Alli će se imati čime pohvaliti svojim vršnjacima.

Inače, Real Madrid će se u finalu Audi Cupa sastati sa Bayernom, a taj meč bi mogao biti prava poslastica i najbolja moguća uvertira u novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.