Tridesetogodišnjak ostaje na Old Traffordu

Young produžio ugovor sa Manchester Unitedom

Fudbaler Manchester Uniteda Ashley Young produžio je ugovor sa klubom sa Old Trafforda.

Ovaj 30-godišnji veznjak je sa Unitedom potpisao novi, trogodišnji ugovor i tako je postalo jasno da će još neko vrijeme provesti igrajući u crvenom dresu.

Dosadašnji ugovor je Youngu isticao 2016. godine, ali se engleski reprezentativac na zadovoljstvo svih navijača i ljudi u klubu odlučio na ostanak.

Young je u karijeri još nastupao za Watford i Aston Villu, a u dresu reprezentacije Engleske je odigrao 30 utakmica i postigao sedam pogodaka. Za United je u Premiershipu za sada odigrao 90 utakmica, a u strijelce se upisivao u deset navrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.