Zrinjski želi treću pobjedu

Marinović: Travnik moramo ozbiljno shvatiti

Zrinjski će u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti ekipu Travnika. 

Zrinjski je u prva dva kola upisao dvije pobjede, savladavši Drinu i Olimpic. Sada će izabranici trenera Vinka Marinovića pokušti da savladaju i Vezire, koji su u prošlom kolu iznenadili Sarajevo i na Piroti dobili sa 1:0.

"Travnik moramo shvatiti maksimalno ozbiljni. Pokazali su se protiv Širokog i Sarajeva. Ta ekipa uvijek može odigrati kvalitetno. Nakon dvije pobjede bilo bi nam izuzetno dobro kad bi upisali i treću pobjedu", rekao je trener Marinović, dodavši:

"Gledali smo Travnik, poznajemo njihovu ekipu, ali bez obzira na to, mi imamo dobru ekipu i dat ćemo maksimalan pristup. Mislim da smo trenutno kvalitetniji od Travnika".

Marinović može da računa na sve igrače osim na suspendiranog Radeljića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ivan Peko je došao prije sedam dana. Mislim da ga za ovu utakmicu nećemo koristiti. Pustit ćemo da se još malo uklopi i vjerojatno će za sljedeću utakmicu protiv Sarajeva i on ravnopravno konkurirati za prvi sastav”, dodao je Marinović.

Susret između Zrinjskog i Travnika na programu je u subotu s početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.