Potpisao za PSG

Di Maria se pismom oprostio od navijača Uniteda

Argentinski reprezentativac Angel Di Maria je nakon natezanja koje je trajalo nekoliko mjeseci konačno potpisao ugovor sa francuskim PSG-om.

Kako prenose tamošnji mediji, PSG je za dovođenje Di Marije izdvojio svotu od 63 miliona eura i ovo je ujedno drugi najveći prijelaz u povijesti francuskog nogometa, tik do transfera Edinsona Cavanija. 

Di Maria se prethodno nije najbolje snašao u Manchester Unitedu, a nakon što je i službeno napustio Old Trafford, odlučio je napisati oproštajno pismo u kojem se prvo nahvalio svim navijačima. 

"Pišem ovo pismo kako bi se zahvalio čitavoj obitelji Manchester Uniteda što su mi pružili podršku tijekom mog boravka u Engleskoj. Kada su me u Unitedu izabrali da budem dio momčadi to je za mene bila izuzetna čast jer znam koliko je ovaj klub velik. Ipak, očekivanja su bila velika od mene i svjestan sam kako nisam pružio najbolji nogomet i zbog toga mi je žao. Ali, u životu jednog nogometaša ponekad se dogodi nešto neočekivano. Garantiram vam da razlog nije manjak zalaganja. Nogomet nije matematika i ponekad neke stvari izmaknu kontroli i stvari ne ispadnu onako kako bi vi to htjeli. Ispičavam se što u ovom velikom klubu nisam uspio kako smo se svi nadali. Želio bih se zahvaliti čitavoj upravi Uniteda kao i svima u stručnom stožeru te igračima što su mi pružili nevjerojatnu potporu. TAkođer veliko hvala svim navijačima koji su uvijek vjerovali u mene i pružili mi veliku ljubav. Sad je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu, a ona se zove PSG, ali veliki Manchester United će zauvijek imati veliko mjesto u mojem srcu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.