Ne želi produžiti ugovor

Sergio Ramos odbio Real, sve bliže Unitedu?

Edmir Škorić

Sergio Ramos i dalje odbija da produži ugovor s Real Madridom.

Ramos je nezadovoljan u Madridu, želi da zarađuje više od ove sezone. Klub mu je spreman izaći u susret, ali ne u potpunoj mjeri, što Španca ljuti.

Pouzdani stoper povezuje se s Manchester Unitedom i glasine ne prestaju, a pogotovo nakon što je Ramos, prema pisanju uglednog lista AS, odbio još jednu ponudu Kraljeva.

Kako se navodi, Ramosu je ponuđeno 5.7 miliona funti godišnje, ali to njemu nije dovoljno i zato bi se mogao dogoditi još jedan veliki transfer ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos bi mogao da bude dio transfera Davida de Gee u Real, obzirom da je i sjajni Unitedov golman izostavljen sa spiska za sutrašnju utakmicu protiv Tottenhama.

Dodajmo još da su u Unitedu oslobođeni brojevi 2 i 3, što je još jedna od stvari koja ukazuje na Ramosov prelazak na Old Trafford. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.