Fudbaler Zrinjskog nakon pobjede

Zakarić: Pobjeda nam je dala dodatna krila pred derbi

Zrinjski je u jučer u okviru 3. kola BHT Premijer lige BiH savladao Travnik s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je iskusni napadač Stevo Nikolić. 

Plemići su tako nanizali i treću uzastopnu pobjedu i sa velikim optimizmom gledaju na narednu gostujuću utakmicu protiv Sarajeva.

 "Sigurno da su to velika osvojena tri boda pred derbi koji se igra u sljedeće sedmice u Sarajevo. Pobjeda nam je dala dodatna krila i u Sarajevo idemo sa velikim samopouzdanjem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da se pokušamo vratiti u Mostar sa pozitivnim rezultatom", izjavio je fudbaler Goran Zakarić i dodao:

 "Očekivali smo tešku utakmicu, Travnik je kvalitetan tim i doveo je dosta igrača na posudbu iz drugih klubova. Mi smo u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih prilika, nismo uspjeli da ih ostvarimo, ali dali smo svoj maksimum i svim igračima mogu samo čestitati. Nadam se da ćemo dobar rezultat ostvariti i u Sarajevu", završio je Zakarić. 

 Mostarski klub trenutno zauzima lidersku poziciju s maksimalno osvojenih devet bodova. Na drugom i trećem mjestu su Čelik i Radnik sa dva boda manje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.