Široki poveo, pa izgubio na Koševu

Mladina: Znali smo da nas čeka ozbiljna ekipa

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Davor Mladina, trener Širokog Brijega, ne može biti zadovoljan konačnim rezultatom na Koševu.

Široki je poveo golom Wagnera na Koševu, ali su domaći uspjeli da naprave preokret i preko Benka i Stojčeva do kraja utakmice dođu do pobjede.

"Znali smo da nas čeka ozbiljna ekipa, prošogodišnji prvak i imali smo jednu oprezniju varijantu taktike. Sarajevo je kasnije napravilo veći pritisak. Nismo mogli da zadržimo loptu dovoljno dugo da anuliramo pritisak Sarajeva u drugom dijelu. Sarajevu čestitam na pobjedi, mi se okrećemo idućoj utakmici", kazao je Mladina, dodavši: 

"Imali smo probleme u otvaranju sezone, kasno smo se kompletirali, pa su momci još nespremni i neuigrani. Nadam se da će igrači sve biti spremniji i uigraniji kako prvenstvo bude prolazilo".

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti