Dogovoren transfer Miloša Stojčeva

Stojčeva od Atromitosa dijele samo ljekarski pregledi

Midhat Šljivak

Miloš Stojčev od sutra će postati novi  igrač grčkog Atromitosa.

Nakon godinu i po u dresu aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, Stojčev će od sutra postati novi član grčkog Atromitosa, koji je prošlu sezonu završio na petom mjestu u Superligi

Jutros je sjajni veznjak u pratnji sportskog direktora Sarajeva Abdulaha Ibrakovića doputovao u Grčku, gdje je finaliziran dogovor zainteresovanih strana.

Dogovor između Sarajeva i Atromitosa je postignut, Stojčev će sutra biti podvrgnut ljekarskim pregledima, te će potpisati trogodišnji ugovor s ovom ekipom.

Dugo su Sarajevo i Atromitos pregovarali oko eventualnog transfera. Sam igrač je želio da napusti tim s Koševa, a u rukovodstvu bordo tima mu nisu pravili probleme, te će sjajni veznjak karijeru nastaviti u Grčkoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojčev se na sjajan način oprostio od publike na Koševu. Donio je Sarajevu pobjedu nad Širokim, prekrasnim pogotkom, koji će konkurisati za najljepši ove sezone u Premijer ligi BiH.

Pored Sarajeva, Stojčev je nastupao za veliki broj klubova. Među njima su i Leotar, te srbijanska Vojvodina, Borac iz Čačka, Bežanija...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.