Jabuka.tv

Trener Širokog Brijega uoči Željezničara

Mladina: Uz maksimalno zalaganje možemo do pobjede

Široki Brijeg i Željezničar u nedjelju će odmjeriti snage u sklopu 4. kola BH Telecom Premijer lige BiH, a uoči ovog susreta u prostorijama kluba sa Pecare održana je konferencija za medije.

Trener Davor Mladina nije bježao od uloge favorita u sutrašnjoj utakmici, iako mnogo respektuje i poštuje gostujući Željezničar. 

"Nadam se da ćemo protiv Željezničara biti na pravoj razini, za razliku od utakmice sa Sarajevom. Uz maksimalno zalaganje i učinak te potporu naših navijača s tribina, vjerujem da ćemo u jednoj zahtjevnoj, ali i gledateljima zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici, doći do sva tri boda i tako na terenu naše Pecare opravdati ulogu favorita", kazao je Mladina. 

Mladina u svom obraćanju nije želio otkriti sastav, odnosno hoće li biti promjena u odnosu na utakmicu sa Sarajevom. Dodao je kako je riječ o "prezahtjevnoj utakmici za povratak oporavljenika" i da za to treba pričekati još sedmicu-dvije. 

Napomena, za posjetitelje će u ovoj utakmici biti otvorena i natkrivena sjeverna tribina. Dolazak je najavilo oko 100 navijača Željezničara i oni će biti smješteni na istočnoj tribini, dok se "Škripari" vraćaju u svoj prostor na sjevernoj tribini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.