Zasjenila svečanu ceremoniju

Ramos potpisivao ugovor, ali svi gledali u njegovu djevojku

O. Lekić

Španski reprezentativac Sergio Ramos jučer je produžio ugovor sa Realom i tako odbacio špekulacije da će karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

Ramos je vjernost 'kraljevskom klubu' produžio do ljeta 2020. godine, a prema novom ugovoru godišnje će zarađivati devet miliona eura uz bonuse i premije, što će jasno zavisiti od rezultata i njegovih nastupa u Realu.

"Igrati za Real za mene je kao san. Želim da taj san traje što dulje. Moje srce je uvijek bilo u Madridu. Kao i glava. Hvala svima koji su me podržavali u tome. Pregovori nisu bili lagani", izjavio je Sergio Ramos.

Prisutnima na potpisivanju novog ugovora Ramos i nije bio mnogo interesantan. Naime, svečanu ceremoniju je zasjenila njegova 37-godišnja djevojka Pilar Rubio, s kojom ima sina. Ona je ranije mnogo prašine podigla izjavom kako su oboje počeli učiti engleski jezik i da, ako treba, ide s dečkom u Manchester. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.