Trener Zrinjskog pred hercegovački derbi

Marinović: S velikim optimizmom ulazimo u meč sa Širokim

Trener Zrinjskog Vinko Marinović je, baš poput svakog navijača mostarskog kluba, veoma zadovoljan načinom na koji su Plemići otvorili novu sezonu u Premijer ligi.

 

Mostarski klub je u prve četiri utakmice upisao isto toliko pobjeda, a zanimljivo je da odbrana Zrinjskog nijednom nije kapitulirala.

 

"Do sad smo uspjeli osvojiti maksimalan broj bodova, od kojih se najviše izdvaja pobjeda u Sarajevu. U naredni meč ulazimo s velikim optimizmom. Utakmice Zrinjskog i Širokog su uvijek derbiji bh. fudbala, posebno u Hercegovini", rekao je Marinović, koji je potom istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Derbi je utakmica u kojoj trenutna forma ništa ne znači. Bit će tu mnogo igrača koji su igrali i u jednoj i u drugoj ekipi. Očekujem dobru utakmicu, a pobjednik će biti onaj tim koji bude manje griješio. Moj kolega Davor Mladina je pod velikim pritiskom, pa bi ova utakmica mogla dati odgovore na mnoga pitanja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.