Fudbaleri Zenita mogu do bogate nagrade

Za eliminaciju Bayerna po 400.000 dolara

Ako eliminišu Bayern u sutrašnjoj revanš utakmici polufinala Kupa UEFA, svi fudbaleri i stručni štab ruskog Zenita od kluba dobiće premije po 400.000 dolara, istakao je Dick Advokaat, njihov trener, a pišu ruski mediji.

U prvoj utakmici igranoj prije šest dana u Minhenu bilo je 1:1, pa bi tako Rusima bilo dovoljno da u Sant Peterburgu odigraju i 0:0 za cijelo malo bogatstvo.
Zenit je poznat kao klub koji troši najviše novca u Prvoj ruskoj ligi, a prema riječima njihovih vlasnika želja im je da u ovoj sezoni osvoje Kup UEFA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.