HNL bez iznenađenja

Rutinske pobjede Splita i Dinama

S. Bošković

Dinamo Zagreb i RNK Split sa 3:0 bili su bolji od Slaven Belupa, odnosno Istre 1961.

Dinamo je na Maksimiru pred oko 1000 gledatelja sa visokih 3:0 bio bolji od bezopasnog Slaven Belupa. Poveli su Modri iz prve prave prilike kada je Antolić ubacio, a Paracki skrenuo loptu u vlastitu mrežu. U finišu prvog dijela Henriquez je glavom, na ubačaj Čorića, spremio loptu u gol Slavena. 

Matel je nakon duplog pasa s Henriquezom poslao loptu u lijevi gornji kut za konačnih 3:0. Naš Armin Hodžić zasluženo je odmarao, nakon sjajne partije u Ligi prvaka, na klupi Dinama.

Split je na Parku Mladeži sa identičnim rezultatom pobjedio Istru. Igralo se pred 700 gledatelja, a prvi gol djelo je Bagarića u 11 minuti igre. Blagojević je iz slobodnog udarca pogodio za 2:0, a blijedo izdanje ekipe Zorana Pamića iskoristio je ponovno Bagarić za konačnih 3:0 u 35. minutu.  

Dinamo i  Split su vodeći, a iza je Rijeka s utakmicom manje. 

HNL, osmo kolo:
RNK Split - Istra 1961 3:0 (Bagarić 11', 35', Blagojević 26')
Dinamo Zagreb - Slaven Belupo 3:0 (Antolić 11', Henriquez 44', Matel 79')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.