Historijska pobjeda za Mladost iz Kaknja

Crvena Legija s igračima proslavila pobjedu

Nogometaši Mladosti iz Kaknja ostvarili su veliku pobjedu nad ekipom Željezničara. Nakon jednog poraza i četiri uzastopna remija, izabranici Ibre Rahimića sjajnom i borbenom igrom na koljena su bacili klub s Grbavice.

Velike zasluge za prva tri boda i historijsku pobjedu u Premijer ligi svakako zaslužuju i pristalice kluba iz malog mjesta od Kaknja. Popularna Crvena Legija je navijačka skupina koja prati klub na svakoj utakmici, bilo gdje da igraju, a ono što je posebno zanimljivo za ovu skupinu da nije sklona incidentima ili vrijeđanju protivničkih klubova i drugih navijačkih skupina.

Tokom čitave utakmice, crveni momci su dlanovima i šalovima, te pjesmom bodrili svoj klub, koji je na kraju ostvario antologijski trijumf, te najavio bolje rezultate u narednom periodu.

Na kraju utakmice navijači su zajedno s igračima na zanimljiv način proslavili tri boda, koja će klubu mnogo značiti za nastavak sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti