FOTO: EPA

Hugo Lloris je trebao pojačati Crvene vragove

Otkriveno: United je želio iskusnog francuskog golmana

Adnan Beganović

Iskusni francuski čuvar mreže, Hugo Lloris, potvrdio je da ga je u svoje redove želio dovesti Manchester United.

Tokom prelaznog roka sa Crvenim vragovima su se povezivali mnogobrojni igrači, a golman Tottenhama jedan je od onih koje je želio dovesti holandski menadžer Uniteda, Louis van Gaal.

"U medijima sam čitao mnogo špekulacija o meni. Transfer se mogao dogoditi, ali neke formalnosti se nisu uspjele riješiti. Osjećam se dobro u Tottenhamu i imam veliko poštovanje prema svom klubu. Spreman sam za novu sezonu", izjavio je Lloris.

Podsjetimo, iskusni francuski golman karijeru je počeo u Nici odakle je 2008. godine otišao u Lyon. U ovom klubu se zadržao do 2012. kada je pojačao Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.