Norveški tinejdžer još čeka na svoju šansu

Odegaard: Ne kajem se što sam došao u Real

Mladi norveški reprezentativac Martin Odegaard je početkom 2015. godine stigao u Real Madrid, u kojem još uvijek nije dočekao pravu šansu.

Bez obzira na to, Odegaard je istakao da se nimalo ne kaje što je u moru ponuda odabrao onu koja je stigla iz Madrida.

"Posjetio sam Liverpool i dva kluba iz Manchestera, i svi su bili veoma korektni prema meni. Ipak, odabrao sam Real Madrid i ne kajem se zbog toga. Trenutno sam fokusiran samo na to da postanem što bolji igrač i radim na tome svakidan", izjavio je Odegaard.

Mladi Norvežanin je zbog velike konkurencije u veznom redu proslijeđen u drugi tim Real Madrida, za koji je upisao trinaest nastupa uz jedan postignuti gol, te nekoliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.