Real odbio bogatu ponudu za Ronalda

Portugalac je tražena roba...

Real odbio bogatu ponudu za Ronalda

Francuski šampion Paris Saint-Germain svim silama pokušava angažovati Cristiana Ronalda.

Tamošnji mediji objavili su informaciju da su bogati vlasnici kluba u posljednjim danima prijelaznog roka poslali ponudu tešku 150 miliona eura, ali je ista navodno glatko odbijena od strane Reala. 

Očito u Realu nisu bili voljni da se odreknu svoje najveće zvijezde, a da nije bio takav slučaj, Ronaldov transfer bi postao najskuplji u historiji. Trenutni rekord drži transfer Balea iz Tottenhama za 100 miliona eura. 

Podsjetimo, Ronaldo je na Santiago Bernabeu stigao 2009. godine i od tada je upisao više od 200 utakmica i 200 golova u dresu kraljevskog kluba. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije