Momir Ilić velika uzdanica Jovice Cvetkovića

Cvetkovićev spisak bez većih iznenađenja

Adnan Beganović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, objavio je imena 30 rukometaša na koje računa za predstojeće duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i za Mediteranske igre u Pescari. 

Na spisku od "očekivanih" imena nema jedino Marka Ćuruvije, najboljeg strijelca španjolske rukometne lige, a nakon teških povreda, Cvetković ponovo računa na Dragana Počuču i Petra Nenadića.

Pored već standardnih i provjerenih rukometaša selektor Srbije ovaj put u reprezentaciju je pozvao i mladog Petra Đorđića i Veljka Inđića.

Spisak reprezentacije Srbije:
Golmani: Darko Stanić, Dimitrije Pejanović, Dragan Marjanac, Dragan Počuča i Tomislav Stojković
Lijeva krila: Dobrivoje Marković, Jozef Holpert,
Desna krila: Nikola Kojić, Rajko Prodanović, Dragan Tubić i Aleksandar Stanojević
Bekovi: Momir Ilić, Danijel Anđelković, Petar Nenadić, Nenad Vučković, Mladen Bojinović, Milan Ćorović, Aleksandar Stojanović, Marko Vujin, Uroš Mitrović, Milan Mirković, Nenad Malenčić, Žarko Šešum, Petar Đorđić, Momir Rnić i Savo Mester
pivoti: Ratko Nikolić, Alem Toskić, Uroš Vilovski i Veljko Inđić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.